مقالات دستگاه کره گیر

طرز تهیه کره

مرحله اول در تهیه کره خانگی از ماست با دستگاه کره گیر

ابتدا مقداری ماست پر چرب آماده کنید، لطفا دقت نمایید که هر چه ماست چربی بیشتری داشته باشد همانقدر کره بیشتری را خواهید توانست از دستگاه بگیرید. ذکر این نکته لازم است که هرگز ماست چند حیوان را با یکدیگر ترکیب نکنید. مثلا از ترکیب ماست گاو و گوسفند استفاده نکنید چون چیزی که حاصل خواهد شد کاملا بد مزه است و فقط باید ماست یکی از آنها باشد

 

مرحله دوم در تهیه کره

دستگاه کره گیر را کاملا شسته و آماده به کار کنید، دستگاه های کره گیر حتما باید از جنس استیل یا فلز ضد زنگ باشند تا هیچ نوع طعم و رنگی را به ماست، کره و یا دوغ وارد نسازد. پس از انتخاب بهترین نوع کره گیر باید مقدار مناسبی ماست درون دستگاه بریزید و به اندازه یک و نیم تا دو برابر ماست، آب خنک درون دستگاه ریخته شود.

مرحله سوم در تولید کره 

در این مرحله از طرز تهیه کره خانگی باید دستگاه را به منظور شروع فرایند کره گیری روشن نمایید. به مدت 2 دقیقه دستگاه را روشن کنید تا همزن کره گیر، کاملا ماست و آب را مخلوط نموده و کره ماست را جدا کند. پس از گذشت 20 دقیقه، دستگاه را خاموش کنید. درب کره گیر را باز نموده و مقداری یخ حبه ای به درون مخزن کره گیر بریزید. اضافه کردن یخ در این مرحله به دستگاه، سبب جمع شدن کره از دوغ می شود.

مجددا درب دستگاه را گذاشته و اجازه دهید کره گیر به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر کار کند.

مرحله چهارم برداشت کره از روی دوغ 

بعد از گذشت این زمان، دستگاه را خاموش کنید. مشاهده میکنید که کره کاملا در سطح دوغ جمع شده است. کره تولید شده را به کمک یک کفگیر کاملا تمیز و استیل برداشته و به منظور خروج آب، آن را داخل یک توری یا پارچه ای تمیز و نازک بریزید. سپس پارچه را به صورت کامل بفشارید تا آب موجود در کره کاملا از آن خارج شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *